Gyártók

Leértékelések

Népszerű eladások

Vajon kell-e vásárolnom egészség és wellness termékeket kisállatomnak?
Az egészség és wellness termékek a kisállatoknak olyanok mint a lakberendezési cikkek a gazdáiknak. Az emberek hajlamosak a saját berendezési tárgyaikat külső alapján választani de ez nem vonatkozik a kisállat dolgaira. A PetSafe® termékeket egy funkció betöltésére alakítottak ki mérnökök, tervezők, etológusok és állatorvosok. Az állatok viselkedését kutató etológusok és állatorvosok értik az állatok gondolatait és természetét. Ezeknek a figyelembe vételével alakítják ki a kisállat egészség és wellness termékeket az életminőségük javítása érdekében.
Reméljük, hogy a felhasználók dekoratívnak találják a termékeket de az elsődleges cél az állatok életminőségének javulása az egészség és wellness termékekkel.


Miért használjam az egészség és wellness termékeket?
Az egészség és wellness termékek változatosak de mind fontos szerepet töltenek be az állat mindennapi rutinjában. Minden állatnak szüksége van ételre és italra. Az egészség és wellness termékek különböző alternatívákat kínálnak fel, melyek növelik az állatok tapasztalatait.
A PetSafe® Egészség & Wellness termékek között rengeteg időzített, digitális és interaktív ételadagoló található, amely segít élvezetessé tenni az etetést. A Drinkwell ® termékcsalád kisállat szökőkútjai segítenek ivásra ösztönözni a kedvenceket a friss és tiszta vízből. A sok víz fogyasztása segít egészségük megőrzésében.


Milyen etetési rendszerek léteznek?
Az etetési rendszerek bizonyos időközönként látják el kisállatát kisebb adag étellel, ami lehet száraz vagy konzerv étel is. Így a macskák és a kisebb kutyák gyakran esznek keveset. Néhány kedvenc gyomorproblémáján sokat segíthet az étel sok, kicsi adagra való felosztása. Az ételadagoló előre beidőzíthető így gyógyszer adagolására is megfelelő, ha a gazdinak pl. el kell mennie otthonról vagy csak nem akar az időzítés miatt aggódni. Minden kisállat etetőnek van mosogatógépben mosható etető tálcája a gazdi kényelme és higiéniája érdekében.
Az etetők nem használhatók a kisállatok etetésére ha egyedül hagyja őket huzamosabb ideig.


Milyen előnyei vannak egy ivókútnak?
Az ivókutak ivásra ösztönzik kedvencét. Ez a fajta itatási módszer különösen ajánlott válogatós macskáknak és beteg kutyáknak. A hidratáltság fontos minden élőlénynek és kiemelten fontos betegség esetén. Bármilyen típusú vesebetegség vagy hólyaggyulladás esetén erősen tanácsolt a sok víz fogyasztása.


Népszerű eladások

Leértékelések

PayPal