Gyártók

Népszerű eladások

Mire jó a kisállatajtó?
A kisállatajtók egy kaput biztosítanak két különböző környezet, az otthon és a külvilág között. Ez biztosítja a kedvenceknek a korlátlan szabadságot. Az állatoknak számtalan előnyük származik az ajtó használatából, pl. több mozgás, felfedezés lehetősége, pszichológiai jobban lét.
Nem minden esetben jó ötlet kiengedni az állatokat felügyelet nélkül a kertbe. Pl. ha Önnek nincs megfelelő kerítése és a kutyája ki tud szökni, akkor az veszélyt jelenthet a kutyára és a környezetére is továbbá ha forgalmas út mellett lakik akkor lehet, hogy jó ötlet a macskát is a házban tartani. Amennyiben macskáját mindig a házban tartja ügyeljen rá, hogy kellemes környezettel legyen körülvéve.


Miért használjak kutya- vagy macskaajtót?
Az ön háziállata kétségtelenül előnyökhöz fog jutni mind fizikailag mind pszichológiailag ha ön felszerel neki egy kisajtót, amit éjjel-nappal használhat (ha ön is úgy akarja). Ezek az ajtók különböző fokú szabadságot kínálnak fel a kedvencek számára, ami attól is függ, hogy kutyája van, macskája vagy esetleg mindkettő. A macskák általában szabadon mozoghatnak a házban, a kertben, a szomszédságban, stb. amíg a kutyák a kertbe is csak akkor mehetnek ki, ha az megfelelően körbe van kerítve.
Az állatok kinti viselkedése nem feltétlenül elfogadott a házban és nagyon fontos, hogy az állatok különbséget tegyenek. A kedvencek nem megtanulják, hogy a wc kint van, hanem ez egy szokássá válik.


Hogy működik?
Ha a kisállat ki szeretne menni az udvarra vagy be szeretne menni a házba, akkor egyszerűen benyomja az ajtót. Önnek nem kell kiengednie ezentúl minden alkalommal és segít elkerülni a „baleseteket”.
Sok kisállatajtó tudja szabályozni az állat ki- és bemenetelét. Ezeket Ön be tudja állítani az ajtón vagy a kisállat nyakán lévő készüléken.
A kisállatajtók energiatakarékosak is mert kicsik, általában közel vannak a talajhoz és csak akkor nyílnak ki, ha a kisállat benyomja.


Milyen kisállatajtók léteznek?
-   4 utas rendszerű lengőajtó, melyet be lehet állítani kényelem szerint. Ha a macskánk kint tartózkodik, de a házban szeretnénk tudni őt, pl. éjjelre akkor beállítjuk a készüléket csak befelé nyíló módra és amikor a macska bejön a házba, többet nem tud kimenni. Ez természetesen fordítva is lehetséges továbbá teljesen kinyithatjuk vagy bezárhatjuk.
-   A 2 utas rendszerű kisállatajtót tarthatjuk teljesen nyitva vagy egy zárópanellel bezárhatjuk.
-   Szintén 4 utas, a kisállat nyakörvén lévő készüléktől függően záródó vagy nyílódó macskaajtó. Működhet mágnesességgel, infravörös kulccsal, amit a kisállat nyakörvére rögzítenek vagy működhet az állat személyes mikrocsipével. Ez a technológia megakadályozza az idegen macskák behatolását a házba és megszünteti az általuk okozott stresszt mind a gazdában, mind az ott lakó állatban.
-   Rengetegféle kisállatajtó kapható, különböző méretben, színben, formában. Vannak ajtóba, ablakba, vízszintesen mozgatható ajtóba és falba illő darabok is.


A mikrocsipes petporte smart flap®
A mikrocsipes peporte smart flap a legkorszerűbb egyénileg állítható macskaajtó, amit a macska mikrocsipje aktivál így nem enged be idegen macskákat. Még nyakörvet sem kell viselnie kedvencének. Különböző időintervallumokat állíthat be, különböző módokkal, pl. „csak be” vagy „csak ki” mód.
A beépített fényérzékelőnek köszönhetően az éjszakai mód kiválasztásával az ajtó szürkületkor bekapcsolódik „csak be” módba, hajnalba pedig visszaáll 2 irányúvá. Ez a beállítás éjszakára bent tartja a macskát és csökkenti az éjszakai baleseteket kockázatát.


Mik az előnyök?
Az elfoglalt gazdik is biztosítani tudják kedvenceiknek a kellő szabadságot.
-   4 -féle mód közül tudnak választani: csak be, csak ki, nyitott, zárt.
-   Miután az ajtót felszerelte és beállította, többet nem kell fáradoznia a kisállat ki- és beengedésével.
-   A kisállatajtók csökkentik a hőveszteséget mivel kicsik, általában zárva vannak és a talajhoz közel helyezkednek el.
-   A kisállatajtók beépíthetők beltéri ajtókba és ketrecekbe is, ezzel személyes teret kialakítva kedvencünknek.
-   A kisállatajtókat bezárhatjuk vagy beállíthatjuk szelektív módra, hogy kiszűrje a nemkívánatos állatokat a lakásból.


Mikor ne használjak kisállatajtót?
-   Kutya esetében, ha a kert nincs megfelelően körbe kerítve.
-   Macska esetében, ha az utcára jutás veszélyt jelent az állatra.


Hogyan szoktassam hozzá a kedvencemet az ajtó használatára?
Miután felszerelte az ajtót hagyja, hogy kisállata fokozatosan megismerkedjen vele. Kezdje a lengőajtó kitámasztásával vagy vegye ki a keretből, de a keretet hagyja ott. Csábítsa kisállatát az ajtó használatára jutalomfalattal, de semmiképpen ne kényszerítse mert attól megijedhet és elképzelhető, hogy a jövőben nem használja. Röviddel az ajtó megszokása után kedvence hatalmas örömmel fog átvágtatni az ő új, személyes ajtóján.


Népszerű eladások

Leértékelések

PayPal